Interflex: van metaalhandel naar uitzendbranche

Kerkhof Interflex werd opgericht in 2007 onder de naam Kerkhof Schroot.

Oprichter Jozef Kerkhof kocht oorspronkelijk naast zijn "gewone baan" oude metalen op. Hij kwam op het idee om een eigen bedrijf te starten en omdat hij zijn klanten van een extra service wilde voorzien, is hij begonnen om óók personeel te leveren. Er waren namelijk nogal wat klanten die dit dringend nodig hadden. In 2008 werden de rollen omgedraaid en lag de prioriteit bij het leveren van goed en gekwalificeerd personeel in de techniek, met daarnaast het opkopen van metalen.

Langzaam maar zeker heeft Jozef Kerkhof dit verder uitgebouwd en zich steeds meer toegelegd op het uitzenden, payrollen en detacheren van personeel. In 2019 is Kerkhof Interflex een samenwerking aangegaan met de Blue Services Groep Interflex betreffende werven en selecteren en Blue die op haar beurt het werkgeverschap op zich neemt.

Blue Services Groep is  lid NBBU, VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd.

Contact

Service in binnen- en buitenland

Wij leveren onze diensten in de technische sector, Transport, scheepvaart en sinds kort ook productie.

Wij beschikken over een relatief kleine, maar trouwe, groep klanten die zeer tevreden zijn over onze diensten.

Kerkhof Interflex heeft ook een afdeling in het buitenland, die eveneens NEN 4400-2 gecertificeerd is en waar we werknemers selecteren en werven.

Alle buitenlandse werknemers worden dan ook ter plekke getest op vakbekwaamheid.

Sleutel tot succes

Ons motto is: wees selectief en denk niet ‘binnenkoppen die handel’. Doe wat je belooft. Wees eerlijk en wees goed voor je personeel. Selecteer adequaat en wees niet bang om ook zelf de werkschoenen aan te trekken. Help je personeel daar waar nodig, ook als dat betekent dat je zelf de handen uit de mouwen moet steken. Bezoek je werknemers op hun werklocatie en geef ze niet het gevoel dat ze slechts een nummer zijn.” 

Aan de slag via Kerkhof Interflex of zoekt u personeel?

Kerkhof Interflex heeft niet de intentie om mega groot te worden, dat komt niet ten goede aan de kwaliteit die onze klanten verwachten en die wij willen leveren. Kerkhof Interflex is wel altijd op zoek naar goede vakmensen, zoals draaiers, zowel conventioneel als CNC, lassers, bankwerkers, timmermennen, grondwerkers enz. En natuurlijk naar bedrijven die graag zien dat deze vakmensen hun team komen aanvullen. Dus wil jij via Kerkhof Interflex aan de slag of heeft u een tekort aan werknemers? Neem dan even contact op met Jozef. Hij vertelt graag wat de mogelijkheden zijn.