Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Login

Wachtwoord vergeten

 

Het werkniveau bij Inter-flex is prima. Wij zijn al geruime tijd klant bij hen en zijn bijzonder blij over de inzet en flexibiliteit van de medewerkers waar we mee in aanraking zijn gekomen. Mijn Hartelijke dank hiervoor.

In deze tijd is het niet makkelijk een bedrijf te vinden waarin je je vertrouwen kan leggen. Inter-Flex is mij door een vriend aangeraden en nu begrijp ik waarom. De kwaliteit van het personeel waar we mee samenwerken is buitengewoon. Wij zijn zeer tevreden over de Flexibiliteit en inzet. Ga vooral zo door.

Hierbij danken wij Interflex voor haar inzet welk mede het opzetten en verwezenlijken van Zorghand mogelijk heeft gemaakt. Ga zo door.

 

Wij zijn nog niet z’n lang klant bij Interflex maar de samenwerking is fijn.

De lijntjes zijn kort waardoor er snel geschakeld kan worden wat in deze tijd zeer belangrijk is.

De inzet van de mensen was super waarvoor dank!

‘’Keep up the good work’’

Wij werken op een hele fijne manier samen met Kerkhof-Interflex. Heldere communicatie en ( belangrijk )  er wordt alles aan gedaan om medewerkers en klanten conform afspraak te bedienen, ook als daarvoor maatwerk nodig is.

P.H. Niessink | Blue Services

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren